Få den bedste vejhjælp til autocamper

Mange tror, at vejhjælp kun er for bilejere, men det er dog langt fra sandt. Det er også muligt at få god, kompetent vejhjælp, hvis du for eksempel ejer en autocamper. Det er muligt at vælge vejhjælp både i Danmark, men også i Europa, hvis du ofte kører på de europæiske landeveje og motorveje med en autocamper. Meget ofte kan du få mange andre goder med i aftalerne, end blot vejhjælp – det kan eksempelvis være lånebil, hjemtransport, hotelophold og meget andet.


FDM Vejhjælp

Fra 43 DKK pr. mnd
Europa
Bugsering - Ikke i DK
Vejservice
Erstatningsbil - Kan tilkøbes
Selvrisiko inkluderet- Koster 100kr
Attraktive fordelsordninger

SOS Vejhjælp

Fra 49 DKK pr. mnd
Danmark
Bugsering
Vejservice
Erstatningsbil - Kan tilkøbes
Selvrisiko inkluderet
Attraktive fordelsordninger

Falck Vejhjælp

Fra 59 DKK pr. mnd
Europa + Danmark
Bugsering
Vejservice
Erstatningsbil
Selvrisiko inkluderet
MEGET attraktive fordelsordninger

Dine muligheder for autohjælp til autocamper

Er du uheldig på din tur i autocamperen, har du brug for hurtig vejhjælp. Det er dog vigtigt, at du tjekker, om du allerede har en eksisterende forsikringsaftale, så du kan tjekke op på, hvor meget eller hvor lidt, du er dækket med din eksisterende aftale. Der kan være forskellige tilbud som for eksempel erstatningsbil, hotelovernatninger eller andre fordelagtige ydelser, du kan være berettiget til, hvis uheldet er ude. En god idé er derfor altid at læse betingelserne igennem, inden du tegner en vejhjælpsforsikring.

Tegner du en vejhjælpsforsikring til din autocamper, så er der forskellige priser alt efter hvor meget din autocamper vejer. Priserne afhænger af om autocamperen vejer over eller under 3500 kg. Det er også vigtigt at skelne om autocamperen er under eller over 6 meter lang. Det kan variere meget, så det kan være en god idé at undersøge og sammenligne priser på de forskellige selskabers abonnementer.

Fra Falck Autohjælp vil du typisk være omfattet af følgende vejhjælp til autocamperen:

Falck rejsehotline kan hjælpe dig med følgende:

For 154 kr. pr. måned kan du være sikret vejhjælp i hele Danmark og i Europa med Falck Vejhjælp. Har du derimod behov for vejhjælp til en autocamper op til 8 meter, har du behov for en udvidet dækning. Den kan du også tilkøbe hos Falck til en halvårlig pris på 944 kr. Herefter er prisen 157 kr. pr. måned. Hos Falck kan du blandt også tilkøbe tilvalgspakker som eksempelvis en førstehjælpskasse, der kan være meget nyttig at have med på køreturen gennem Europa. I kassen er der blandt andet alutæpper, forbindinger, opkastposer, alkoholtest, servietter, selesaks og meget mere. Ting, der kan være meget nyttige til at hjælpe med at stoppe eller forebygge yderligere skader, da det ofte tager lidt tid, inden hjælpen når frem på ulykkesstedet. Det er muligt både at få førstehjælpskasser både til voksne og børn.

Autocamper og hotelovernatning

Det kan også være en rigtig god idé at undersøge, om hotelovernatning er en del af abonnementspakken, hvis din autocamper går i stykker på rejsen. Falck Vejhjælp er et af de selskaber, der tilbyder denne fordelagtige service og bestemt noget man skal tage med i sine overvejelser, når det skal besluttes, hvilket abonnement, der skal vælges, når man har en autocamper. Eller er der måske mulighed for hjemkørsel, hvis det er nødvendigt? Dækkes hele Europa eller kun en del af Europa? Er du på vej på skiferie, så kan det også være en god idé lige at undersøge, om du er forsikret, hvis du kører fast i en snedrive og skal trækkes fri. Det er vigtigt, at have disse ting på plads, inden I drager afsted på tur i autocamperen.

Andre muligheder for vejhjælp

Falck Vejhjælp er et af de få selskaber, der tilbyder vejhjælp til autocampere. Det kan eventuelt være værd at undersøge mulighederne for vejhjælp hos andre forsikringsselskaber. Blandt andet kører GF forsikring attraktive aftaler på vejhjælp, så det kan være en idé at undersøge priser på vejhjælp til autocampere andre steder, end de mest gængse vejhjælps-selskaber. Danmarks Frie AutoCampere har landet en god aftale med GF Sønderjylland om en ny og forbedret vejhjælpsaftale, som betyder, at dækningen i Danmark er ens for alle autocampere indtil 5.000 kg. Vejhjælpsaftalen betyder blandt andet, at man både i Danmark og i Europa kan få assistance til:

I udlandet er autocampere indtil 3500 kg med kaskoforsikring dækket af Rødt Kort-ordningen. Fritrækning dækker dog ikke her! Har du ikke kaskoforsikring, dækkes du i udlandet med en bugseringsaftale, der dækker de første 50 km. Topdanmark og Tryg kan desuden være selskaber, der kan være værd at overveje, når du skal beslutte dig for, hvilket selskab, der tilbyder vejhjælp/autohjælp til din autocamper.

Du kan læse mere om vejhjælp priser her i vores store prissammenligning