Få den bedste vejhjælp til trailer

Det er ikke så tit man tænker, at der kan ske noget med traileren på bilen – men der kan selvfølgelig opstå lige så mange nedbrud med en trailer, som med en bil. Du kan få hurtig assistance med et trailerabonnement – og det er uanset om det er en ejet, lejet eller lånt trailer. Der er typisk to typer af vejhjælp til trailere – dem, der vejer under 750 kg totalvægt og kan dække en almindelig hobby trailer. Trailere, der vejer mere end 750 kg kan for eksempel være en hestetrailer, bådtrailer eller lignende.

De fleste trailer- abonnementer dækker i 12 måneder fra køb. Den typiske vejhjælp til trailer omfatter følgende:


FDM Vejhjælp

Fra 43 DKK pr. mnd
Europa
Bugsering - Ikke i DK
Vejservice
Erstatningsbil - Kan tilkøbes
Selvrisiko inkluderet- Koster 100kr
Attraktive fordelsordninger

SOS Vejhjælp

Fra 49 DKK pr. mnd
Danmark
Bugsering
Vejservice
Erstatningsbil - Kan tilkøbes
Selvrisiko inkluderet
Attraktive fordelsordninger

Falck Vejhjælp

Fra 59 DKK pr. mnd
Europa + Danmark
Bugsering
Vejservice
Erstatningsbil
Selvrisiko inkluderet
MEGET attraktive fordelsordninger

Hos FDM Vejhjælp kan du få vejhjælp til din trailer (der er både abonnementer til medlemmer og ikke medlemmer). Prisen for medlemmer er helt nede på 8 kr. pr. måned for en trailer op til 750 kg. Alle priserne er inkl. skadesforsikringsafgift. Vejhjælpen omfatter følgende hjælp:

Hos SOS Dansk Vejhjælp kan du i Danmark få autohjælp til din trailer for kun 9 kr. pr. måned, hvis den vejer op til 750 kg. Der er en bindingsperiode på 6 måneder. Servicen hos SOS Dansk Autohjælp omfatter:

Autohjælp til trailer – over 750 kg

Har du en tungere anhænger/trailer, der vejer over 750 kg. koster et vejhjælpsabonnement hos SOS Dansk Autohjælp 54 kr. pr. måned. Vær igen opmærksom på den halvårlige bindingsperiode. Med Europadækning er du sikret assistance i hele Europa (med undtagelse af Færøerne og Grønland).

Hos Falck Autohjælp kan du blive dækket for 12 kr. pr. måned for trailere, der vejer op til 750 kg. Vær opmærksom på, at du med dette abonnement ikke er dækket af vejhjælp i Europa. Det er blandt andet yderst vigtigt, at du har styr på din vejhjælpsaftale, når du kører gennem Tyskland med din trailer. Falck Autohjælp tilbyder således en tillægsforsikring, som dækker dig på din tur gennem Tyskland. Tag kontakt til deres kundeservice, så du er sikker på, at du får den korrekte dækning til turen. Det kan også være en hjælp til selvhjælp at have de relevante kontaktoplysninger med i bilen, så du nemt og hurtigt kan tage kontakt til de ansvarlige i Tyskland, hvis uheldet er ude og der viser sig at være problemer.

For 74 kr. pr. måned kan du hos Falck Vejhjælp være dækket med din tungere trailer/specialanhænger – også i Europa. Falcks vagcentral hjemme i Danmark, alarmerer deres samarbejdspartnere i det pågældende land, du befinder dig i. Vejhjælpen i Europa inkluderer blandt andet:

Vejhjælpen omfatter dog aldrig hjælp i Grønland, Island og Færøerne. Tag kontakt til det pågældende selskabs kundeservice, så du er sikker på, at du får den korrekte dækning til turen. Det kan også være en hjælp til selvhjælp at have de relevante kontaktoplysninger med i bilen, så du nemt og hurtigt kan tage kontakt til de ansvarlige i Tyskland, hvis uheldet er ude og der viser sig at være problemer.

Du skal være opmærksom på, at det kræver en tillægsforsikring, hvis du kører afsted til udlandet med din trailer. Der er mange skærpede regler i forhold til kørsel med trailer i udlandet. Brud på reglerne kan både koste dyre bøder, men også forbud mod at køre videre – så forbered dig grundigt!

Rødt Kort-ordningen

Har du tegnet en kaskoforsikring på din trailer hos et forsikringsselskab, som er medlem af Rødt Kort Ordningen, har du via din kaskoforsikring ret til vejhjælp i Europa.
Vi kan ikke sige det tit nok – tjek altid, om du har vejhjælp i udlandet, inden du tegner et vejhjælps/autohjælps abonnement. Er uheldet ude, kan du med det røde kort, få hjælp fra SOS International.

Du kan få:

Rødt Kort app

Det er muligt at få en Rødt Kort app, så er hjælpen nær, så du kan få hurtig vejhjælp i hele Europa. Det er muligt at udfylde en anmeldelse på skadesstedet og sende den digitalt og direkte til deres døgnåbne alarmcentral hos SOS International. Lynhurtigt herefter modtager du en besked tilbage fra alarmcentralen om, hvornår hjælpen forventes at være fremme. Sammen med anmeldelsen sendes mobiltelefonens GPS-anvisninger, så de nøjagtigt kan lokalisere køretøjet og koordinere assistancen fra nærmeste lokalitet. Smartere bliver det vist ikke!

Vær dog lige opmærksom på, at forsikringen ikke dækker ved driftstop i eksempelvis Danmark, hvis køretøjet er indregistreret i Danmark. Rødt kort-ordningen dækker udelukkende i udlandet.

Du kan læse mere om vejhjælp priser her i vores store prissammenligning